Новини
Суспільство

Кошти на придбання колишнього піонерського табору міській лікарні виділять з бюджету Хмельницької громади

За підсумками засідання виконавчого комітету Хмельницької міської ради з’явилася нова інформація щодо коштів, які міська лікарня планує витратити на придбання майнового комплексу колишнього піонерського табору у Головчинцях.

Нагадаємо, Проєкт рішення міської ради “Про погодження комунальному підприємству «Хмельницька міська лікарня» Хмельницької міської ради придбання у власність Хмельницької міської територіальної громади нежитлових приміщень, розташованих по вул. Новій, 14/2 у селі Головчинці Хмельницького району” було опубліковано на сайті міської ради.

Там, зокрема, йшлося про “придбання у власність Хмельницької міської територіальної громади нежитлових приміщень, розташованих по вул. Новій, 14/2 в селі Головчинці Хмельницького району Хмельницької області, згідно з додатком, у товариства  з обмеженою відповідальністю «Укрелектроапарат» за ціною 9 073 482,00 грн. за рахунок власних коштів підприємства.”

Проте, судячи з коментаря Хмельницького міського голови за підсумками засідання виконавчого комітету міської ради, змінилася і ціна питання, і джерело фінансування цієї покупки.

Передбачили 9 мільйонів 200 тисяч гривень, які ми надаємо нашій Хмельницькій міській лікарні. За ці кошти Хмельницька міська лікарня планує купити заклад оздоровчого реабілітаційного типу поблизу села Головчинці. В цьому закладі ми плануємо створити центр психічного здоров’я. Це буде заклад реабілітації для військовослужбовців, для поранених військовослужбовців, для родин загиблих,повідомив Олександр Симчишин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook