Новини
Погода

Погода на 28 жовтня: штормове попередження оголосили на Хмельниччині

Перший вихідний день на Хмельниччині не буде спокійним: синоптики обіцяють опади, а головне – сильний вітер протягом дня. Мешканців області попереджають про стихійні метеорологічні явища, які будуть дорівнювати II (помаранчевому) рівню небезпечності.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 28 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі дощ, вдень місцями невеликий дощ. Вітер західний 15-20 м/с, вночі та вранці пориви сильного вітру 25-28 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 11-16° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Уночі буде дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі +12, вдень +13, ввечері +9.

Ввечері у Кам’янці-Подільському на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Без опадів. Температура повітря вночі +14, вдень +15, увечері +10.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Практично весь час йтиме дощ, який у другій половині дня повинен послабшати. Ближче до вечора він припиниться. Температура повітря вночі +12, вдень +11, ввечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook