Новини
Погода

Погода на 29 жовтня: на Хмельниччину повернеться тепло

В останній день вихідних погода на Хмельниччині покращиться. Сильний вітер, який наробив лиха за останню добу, нарешті вщухне. Температура повітря вночі опуститься на декілька градусів, проте день обіцяє бути досить теплим. Нагадаємо, що в ніч з суботи на неділю, 29 жовтня о 4 ранку, стрілку годинника потрібно перевести на одну годину назад. Більшість електронних пристроїв перейдуть на новий час автоматично, але механічні або не під’єднані до інтернету пристрої необхідно переводити вручну.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 29 жовтня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Вітер південно-західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 4-9° тепла, вдень 13-18° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

День та вечір у Хмельницькому будуть ясними, прийшовши на зміну похмурому ранку. Без опадів. Температура повітря вночі +10, вдень +16, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському похмурою погода буде тільки вранці, а день та вечір обіцяють бути безхмарними. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +17, увечері +12.

У Шепетівці на зміну ясній погоді, яка буде триматися вранці та вдень, прийде похмурий вечір. Без опадів. Температура повітря вночі +8, вдень +15, ввечері +11.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook