Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбудеться перший в Україні допрем’єрний показ фільму “Між нами”

Сьогодні, 28 жовтня, Хмельницькому відбудеться перший в Україні допрем’єрний показ художнього повнометражного  фільму “Між нами”.

Дійство відбудеться у кінотеатрі Woodmall Cinema. Початок заходу о 18:00, початок сеансу о 19:00.

На показ завітають актор Дмитро Сова та режисерка Соломія Томащук.

“Між нами” — гостросюжетний трилер Соломії Томащук. Напружений сюжет покаже аб’юзивні стосунки двох жінок, заручниць випадкового вбивства, що радикально змінює їхнє життя.

У центрі подій — дівчина Саша з травматичним минулим, яку зіграла Анастасія Пустовіт. Поруч з нею, у несподіваному для себе амплуа, культова акторка Ірма Вітовська, що втілює образ лікарки Ані. Одного дня жіночі долі перетинаються — несподіваний поворот долі дає зрозуміти, що зміни неминучі. Саша та Аня потрібні одна одній. Вони стали заручниками обставин і власних рішень. Заручниками вибору між правдою і брехнею, зрадою і вірністю, заручниками таємниці, що є між ними. Незнайомки учора, найрідніші люди сьогодні. Що так швидко об’єднало геть різних людей? Убивство? Наркотики? Любов? І чи зможуть героїні зберегти стосунки за нових обставин?

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook