Новини
Надзвичайні події

Двічі за ніч у Хмельницькому районі лунали вибухи

В ніч на 1 листопада на Хмельниччині було оголошено дві повітряні тривоги: з 22:51 до 00:18 та з 01:29 до 3:26. Росія знову атакувала область ворожими безпілотниками. В обох випадках було гучно у Хмельницькому районі. ППО відпрацьовувала по ударних БпЛА.

В обласній військовій адміністрації підтвердили роботу ППО. Перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін двічі повідомив, що в обох випадках повідомлень про постраждалих або пошкодження цивільної інфраструктури наразі немає.

Дякуємо силам ППО за відмінну роботу. Станом на цей час повідомлень про постраждалих або пошкодження цивільної інфраструктури немає, – йдеться в повідомленні.

Пресслужба Повітряних Сил ЗС України вранці повідомила, що цієї ночі російські окупанти завдали удару по об’єктах критичної інфраструктури та військових об’єктах, застосувавши ударні безпілотники типу “Shahed-136/131” та керовану авіаційну ракету Х-59. Район пуску Х-59 та частини “шахедів” – Курська область рф, решта ворожих ударних БпЛА атакували з південно-східного напрямку – Приморсько-Ахтарськ рф. Ударні БпЛА знищувались за маршрутами слідування тактичною авіацією, зенітними ракетними підрозділами, а також мобільними вогневими групами Повітряних Сил, у взаємодії із ППО Сил оборони України.

Загалом збито 18 із 20 ударних дронів “Shahed-136/131”. Також знищено керовану авіаційну ракету Х-59.

Вже другий тиждень поспіль ворог обстрілює Хмельниччину. Про наслідки атаки 25 жовтня, під час якої постраждали люди та інфраструктура, розповіли в ОВА.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook