Новини
Офіційно

На Хмельниччині з представниками міжнародних організацій обговорили подолання наслідків обстрілу

Відбулась зустріч Першого заступника начальника Хмельницької ОВА Сергія Тюріна з представниками міжнародних організацій: Гуманітарного кластеру з питань житла та непродовольчої групи, Міжнародної організації з міграції, Управління Верховного комісара ООН у справах біженців.

Протягом двох днів міжнародні артнери з оглядовим візитом перебували у Шепетівському районі та особисто оглянули ступінь пошкоджень житлової та соціальної інфраструктури у Славутській, Крупецькій та Улашанівській територіальних громадах, яка постраждала внаслідок ворожої атаки 25 жовтня.

Тепер, за результатами огляду в найкоротші строки буде сформовано потребу у відновленні та визначено обсяги можливої допомоги.

Дякую нашим міжнародним партнерам за постійну підтримку та довготривалу співпрацю. Сподіваюся, що вже невдовзі нас чекатимуть тільки розвиткові проекти. В єдності наша сила!написав Сергій Тюрін у соцмережах.

Нагадаємо, в ОВА розповіли про ліквідацію наслідків ворожої атаки на Хмельниччину.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook