Новини
Суспільство

Ліквідовувати наслідки вибухів у Славуті допомагають сусідні громади та благодійники

Десять вікон спортивної зали дитячо-юнацької спортивної школи Славути пошкоджені внаслідок ворожої атаки. Аби відновити усе понівечене, потрібен і час і кошти, тож допомагають у цьому усі небайдужі.

Попри нещодавні вибухи, що пролунали на території Славутської громади, навчальний процес у дитячо-юнацькій спортивній школі Славути відновився. Діти займаються спортом, а тим часом бригади ремонтників максимально докладають зусиль, аби оперативно відновити пошкодження вікна.

Спочатку вікна забивали плівкою, частину якої купували та отримували від благодійників. Допомагали, зокрема, громада Старокостянтинова та Червоний Хрест.

Аби заняття у спортивній школі проходили в комфорті та теплі, тепер вікна забивають ОСБ-плитами, адже на те, щоб засклити 10 великих вікон зали, потрібно чимало часу.

Тут на поміч матеріалами прийшли благодійники, завдяки яким в частині освітніх закладів Славути вже зуміли захистити приміщення від негоди.

Відео: Перший Подільський

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook