Новини
Надзвичайні події

На Кам’янеччині затримали чоловіка, який пошкодив майже два десятки могил

Наругу над могилами на кладовищі у селі на Кам’янеччині вчинив чоловік, якого, за його словами, дружина вигнала з дому. Чому селянин після цього пішов хуліганити на кладовище, не повідомляється.

Про надзвичайну подію, що сталася у селі Глибочок у Новоушицькій тергромаді, повідомила місцева мешканка. За її словами, невідомий чоловік на місцевому кладовищі вчиняв акти вандалізму щодо могил.

Відреагували на заяву поліцейські офіцери громади, які затримали хулігана спільно з місцевими мешканцями. Правоохоронцям чоловік – 50-річний мешканець села Іванківці – представився “Іісусом”. За його словами, вкрадені на кладовищі речі хотів забрати додому.

Після відвідин “Іісусом” кладовища, біля декількох свіжих могил виявили повалені хрести та розкидані вінки. Загалом же наругу було здійснено над 19 могилами.

За наругу над могилою (могилами) чоловікові загрожує штраф від однієї тисячі до чотирьох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Нагадаємо, це вже не перша надзвичайна подія на кладовищі, що сталася на Кам’янеччині в останні тижні. У Дунаївцях недосвідчений водій, заїхавши на кладовище на фурі, не врахував габаритів автівки та пошкодив 8 надгробків на могилах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook