Новини
Дунаєвецька міська

Обставини пошкодження могил на кладовищі у Дунаївцях встановили правоохоронці

За версією правоохоронців, недосвідчений водій, заїхавши на фурі на кладовище, не врахував габаритів машини і, розвертаючись серед могил, пошкодив декілька з них. Як покарають “вандала з необережності” наразі невідомо.

Нагадаємо, про пошкодження надгробків на Могилівському кладовищі у Дунаївцях повідомили вчора на сторінці громади у соцмережах. Повідомлялося, що невідомі особи (чи особа) зірвали замок, зіпсували дорогу та пошкодили до десятка могил.

Історія швидко набула розголосу, і на неї відреагували, зокрема, у комунальному підприємстві “Благоустрій Дунаєвеччини”. За словами її керівника Віктора Ференчука, судячи з того, яких пошкоджень було завдано на кладовищі, можна було припустити, що на територію “заїхала вантажівка та, розвертаючись, пошкодила дорогу та пам’ятники”.

Цю інформацію підтвердили згодом у поліції. Особу “вандала” встановили по гарячих слідах. Як йдеться у повідомленні правоохоронців, мешканець Дунаївців, придбавши вантажний фургон, не знайшов нічого кращого, ніж, невідомо для чого, вночі поїхати на кладовище. Оскільки водій був недосвідченим та, схоже, вперше керував вантажівкою, він не зміг правильно оцінити ні габарити автомобіля, ні простір між місцями поховань, ні особливості дорожнього покриття. Результат – фургон почало заносити на могили. Намагаючись залишити територію кладовища, водій пошкодив 8 надгробків.

Наробивши біди на цвинтарі, дунаївчанин поїхав додому, нікого не повідомивши про скоєне.

Інформацію про зірваний на воротах на кладовище замок у поліції не коментують.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook