Новини
Погода

Погода на 4 листопада: дощ та вітер обіцяють на Хмельниччині

У вихідні на Хмельниччині погода суттєво зіпсується. Крім дощів, які протягом двох днів обіцяють синоптики, у суботу вдень очікуються також опади у вигляді дощу. Вночі температура повітря трохи підвищиться, порівняно з днем сьогоднішнім.

У ГУ ДСНС України попередили мешканців західних областей про поривчастий вітер вночі та нагадали правила поведінки:

  • усі вікна будинків необхідно щільно закрити, прибрати з балконів і лоджій предмети, які можуть випасти назовні;
  • на вулиці триматися якомога далі від рекламних щитів, ліній електропередач, дерев;
  • у разі сильного вітру сховатися у найближчому приміщенні;
  • не паркувати поруч із деревами автотранспорт.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 4 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий дощ, вдень дощ, місцями значний. Вітер південно-східний 7-12 м/с, вночі пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 8-13° тепла, вдень 12-17° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Ввечері очікується дощ. Температура повітря вночі +11, вдень +12, ввечері +11.

У Кам’янці-Подільському хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ. Температура повітря вночі +12, вдень +12, увечері +11.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Ввечері очікується дрібний дощ. Температура повітря вночі +11, вдень +13, ввечері +9.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook