Новини
Офіційно

Працівникам соціальної сфери вручили Почесні грамоти від Хмельницької ОВА

Напередодні відзначення професійного свята перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін привітав працівників соціальної сфери області та вручив Почесні грамоти ОВА.

Соціальна робота − складний процес, який вимагає особливих особистих якостей, це мистецтво налагоджувати зв’язки між людьми. День працівника соціальної сфери по праву належить тим, хто виявляє милосердя, створює добро не тільки зі службового обов’язку, а й за велінням совісті та покликом душі. В Україні соціальна сфера представлена широким спектром державних, комунальних, громадських, комерційних установ, організацій та об’єднань. Саме їх працівники щодня опікуються людьми, які потребують особливої турботи.

“Ви працюєте в одній із найскладніших галузей нашого суспільства, в центрі вашої роботи людина та її потреби. Щодня від вас чують турботливе «Ти як?» та отримують допомогу, щоб знайти в собі джерела сили і віри. Наші поранені захисники, ветерани війни, люди, що знайшли прихисток у нас на Хмельниччині, ті, хто опинився у складних життєвих обставинах – вчасно отримують вашу опіку. Тож щиро дякую вам за відданість професії, сумлінне служіння громаді, за терпіння та витримку. Бажаю вам міцного здоров’я, сил, наснаги, вдячності від людей і всім нам найшвидшої Перемоги та повернення миру в Україну”, – сказав Сергій Тюрін, вітаючи присутніх.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook