Новини
Погода

Погода на 5 листопада: на Хмельниччині знову прогнозують дощ і вітер

Дощові вихідні на Хмельниччині продовжаться і в неділю. Синоптики прогнозують опади і вночі, і вдень. Також місцями спостерігатимуться сильні пориви вітру. Крім того, температура повітря знову опуститься на декілька градусів у нічний час, порівняно з сьогоднішнім днем.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 5 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, вночі дощ, місцями значний, вдень невеликий дощ. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 5-10° тепла, вдень 11-16° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Удень піде дрібний дощ, який може посилитися ближче до вечора. Температура повітря вночі +7, вдень +13, ввечері +11.

З самого ранку небо у Кам’янці-Подільському вкриється хмарами, які протримаються до кінця дня. Дрібний дощ йтиме весь день, а до вечора може стати сильнішим. Температура повітря вночі +8, вдень +14, увечері +13.

Весь день у Шепетівці буде хмарним. Уночі очікується дрібний дощ. Вранці – без опадів. Удень знову піде дрібний дощ, який ближче до вечора може посилитися. Температура повітря вночі +7, вдень +13, ввечері +11.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook