Новини
Офіційно

Очільник Хмельницької ОВА провів особистий прийом громадян

Сьогодні перший заступник начальника Хмельницької ОВА Cергій Тюрін провів особистий прийом громадян. Загалом посадовцем розглянуто 6 звернень від жителів області, серед яких два колективних.

Колективне звернення надійшло від громадських активістів щодо доповнення обласної цільової програми національно-патріотичного виховання у Хмельницькій області на 2022 – 2025 роки розділом “Збереження та подальший розвиток української культурної спадщини, як складової національно-патріотичного виховання”; відновлення славетності Академічного ансамблю пісні і танцю «Козаки Поділля» та створення робочої групи щодо перевірки діяльності обласної філармонії та інших закладів культури області.

Крім того, посадовець розглянув звернення від жителів області щодо сприяння у вирішенні питання працевлаштування вчителем зарубіжної літератури у навчальних закладах Старокостянтинівської громади; надання матеріальної допомоги на лікування дитини, а також два звернення стосувалися щодо надання допомоги у пошуку безвісти зниклих військовослужбовців.

Усім запитувачам було надано роз’яснення щодо можливих шляхів вирішення порушених проблемних питань. Про результати розгляду звернень заявники будуть поінформовані у порядку, передбаченому чинним законодавством.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook