Новини
Офіційно

Працівники сфери культури Хмельниччини отримали відзнаки ОВА (ФОТО)

Напередодні Всеукраїнського Дня працівників культури та майстрів народного мистецтва, який в Україні відзначають 9 листопада, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін привітав представників мистецької сфери Хмельниччини та нагородив відзнаками обласної військової адміністрації.

Культура об’єднує людей, які вкладають в неї душу, терпіння і самовіддану працю. Її головне завдання – нести добро та красу народу, особливо в ці нелегкі часи.

Для нагородження та вітань працівників сфери культури у Хмельницькому зібрали в обласній філармонії, де в урочистій обстановці вручили почесні грамоти та подяки кращим представникам культурної спільноти.

В наш час сфера культури є своєрідним форпостом в інформаційній та ідеологічній війні із рашистами, які намагаються перекрутити і спотворити сутність бути українцем. Наші заклади культури рішуче протистоять ворогу та відіграють чималу роль у цій війні, ставши центрами надання допомоги тим, хто постраждав від російської агресії, опікуючись переміщеними особами та збираючи допомогу для наших Сил оборони. Сьогодні представники культури реанімують українську національну пам’ять про наші традиції та корені, відновлюють об’єкти культурної спадщини, а також плекають рідну мову, яка звучить в піснях, віршах та різноманітних творах мистецтва на увесь світ, – наголосив, вітаючи працівників сфери культури, перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook