Новини
Погода

Погода на 12 листопада: на Хмельниччині стане ще прохолодніше

Опади на Хмельниччині продовжаться і в неділю. Синоптики прогнозують дрібний дощ по всій території області. Також протягом усього дня буде похмуро та вітряно. Крім того, температура повітря опуститься на декілька градусів порівняно з попереднім днем.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у неділю, 12 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, невеликий, місцями помірний дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 1-6° тепла, вдень 4-9° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ніч та ранок пройдуть без опадів. Удень очікується дрібний дощ, який до вечора повинен закінчитися. Температура повітря вночі +4, вдень +7, ввечері +4.

У Кам’янці-Подільському на нас чекає похмура погода, яка проясниться тільки ввечері. Вранці розпочнеться дрібний дощ, але він повинен закінчитися ще до приходу вечора. Температура повітря вночі +6, вдень +8, увечері +5.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ розпочнеться з самого ранку та ближче до вечора він повинен припинитися. Температура повітря вночі +5, вдень +6, ввечері +4.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook