Новини
Інфраструктура

У хмельницькому парку Чекмана почали будівництво готельно-ресторанного комплексу

В парку імені Михайла Чекмана в середмісті Хмельницького розпочалася реконструкція колишнього дискоклубу «Зоряна ніч». Занедбану будівлю, яка вже деякий час не використовувалася за призначенням, перетворюють на готельно-ресторанний комплекс.

Згідно з паспортом об’єкта, замовником є Крупа О.В, начальник головного управління пенсійного фонду у Хмельницькій області, колишній заступник голови Хмельницької РДА. Будівлю планують перетворити на триповерховий комплекс вже до кінця наступного року.

Зауважимо, що земельна ділянка, на якій ведуться будівельні роботи, перебуває у комунальній власності і передана в оренду на 10 років.

Цей факт викликав шквал критики у користувачів соціальних мереж:

Все бабки бабки бабки, в парку люди мають відпочивати, посидіти на травичці, подихати повітрям, послухати пташок, пограти в футбол, волейбол, там теніс, бадмінтон, ну ніяк не так як в нас – шо не парк то базар, повсюду ларьки і всяка срань на якій тільки бабки зароьити має той хто тгимає стгій

Парк це єдине місце, де можна було відпустити дітей на самокатах і велосипедах і не переживати за автомобілі. Тепер автомобілі будуть їздити по парку, бо до того ресторану по-любому організують підʼїзд…

Дитяче кафе неможливо в парку побачити, зате наливайку – запросто! Очікуйте відео з бійками згодом… Нажаль, суспільство де еліта – це базарники, на більше розраховувати не може…

В парку…..Чекмана…..?????? У війну……????? Нам потрібен психологічний реабілітаційний центр для людей з фізичною реабілітацією в парі. То ця будівля чудово б підійшла. А великого хліва де буде хрюкати худоба жерти і спати, нам не потрібно.

Під час війни це неприпустимо. Де контролюючі органи, СБУ, народний чи журналістський контроль? Люди! Це ненормально!!!!!

В Україні війна, немає чим воювати, од такі і розкрадають все, ганьба.

Краще б ці кошти витратили на ЗСУ,або щось в тому плані

Бо війну ми вже виграли-тепер треба думати, як святкувати

Звідки в начальника пенсійного гроші на триповерховий ресторан?

А причому тут начальник головного управління пенсійного фонду Хмельницької області? Для кого він проводить реконструкцію і за чиї кошти?

Олігархи будують,а люди з зарплатнею в 6к донатьте на ЗСУ,бо в держави немає грошей.Ясно,шобло-йобло.Нічого не міняється

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook