Новини
Офіційно

У Хмельницькій ОВА обговорили публічні закупівлі в області

У Хмельницькій обласній військовій адміністрації відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і Підзвітність» під керівництвом заступника начальника ОВА Володимира Білика.

Представники робочої групи обговорили публічні закупівлі в області, які потребують максимальної уваги з боку влади, правоохоронних органів та суспільства.

Голова робочої групи зазначив, що враховуючи те, що в державі прийнято бюджет на 2024 рік, і відповідно саме зараз розпочинається формування місцевих бюджетів на наступний рік, обласна військова адміністрація планує заслухати представників громад області та обговорити планування бюджетів, щоб їх формування відбувалося з урахуванням максимально критичних потреб населення та реалій війни, при цьому з мінімізацією витрат на благоустрій та другорядні потреби.

Окрім того, Володимир Якимович звернув увагу на необхідності раціонального планування бюджету громад та уникнення не критично важливих витрат в умовах війни, повідомили у Хмельницькій ОВА.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook