Новини
Погода

Погода на 15 листопада: дощ протягом усього дня прогнозують на Хмельниччині

Синоптики обіцяють на завтра дощі по всій території Хмельниччини. Опади прогнозують упродовж усього дня, подекуди – і в нічний час. Щоправда, температура повітря підвищиться на декілька градусів, порівняно з попереднім днем.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 15 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненнями, вночі невеликий дощ, вдень помірний дощ. Вітер південно-західний з переходом вдень на західний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 7-12° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Хмарна погода протримається у Хмельницькому увесь день. Дощ йтиме весь день і не припиниться до самого вечора. Температура повітря вночі +5, вдень +9, ввечері +5.

З ранку до самого вечора у Кам’янці-Подільському небо буде вкрите хмарами. Дрібний дощ йтиме весь час. Удень він посилиться, а до вечора послабшає. Температура повітря вночі +5, вдень +11, увечері +6.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. З середини дня і до його кінця йтиме дощ. Температура повітря вночі +6, вдень +10, ввечері +6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook