Новини
Кримінал

У Кам’янці-Подільському до 4 років ув’язнення засудили «закладчицю» з Прикарпаття

На Хмельниччині до 4 років ув’язнення засудили «закладчицю» з Прикарпаття.

Під час патрулювання правоохоронці затримали 23-річну гастролерку у квітні цього року в с. Цибулівка — зловмисниця якраз розкладала закладки поблизу р. Смотрич. А під час обшуку в помешканні, де вона тимчасово жила, поліцейські знайшли ще декілька пакетів з наркотичними речовинами.

Як виявилось у ході розслідування, 23-річна мешканка Івано-Франківської області придбала через мережу інтернет наркотики, які потім збувала методом «закладок». Під час обшуку тимчасового житла зловмисниці правоохоронці знайшли ще декілька пакетів з канабісом та амфетаміном.

Слідчі Кам’янець-Подільського райуправління поліції за процесуального керівництва прокуратури оголосили фігурантці підозру за ч. 2 ст. 307 (Незаконне придбання та зберігання з метою збуту особливо небезпечних психотропних речовин) та ч. 3 ст. 309 (Незаконне придбання, зберігання наркотичних засобів та психотропних речовин у особливо великих розмірах без мети збуту) Кримінального кодексу України та направили обвинувальний акт до Кам’янець-Подільського міськрайонного суду.

Розглянувши матеріали кримінального провадження, суд визнав жінку винною за вищевказаними статтями та призначив їй покарання у вигляді чотирьох років позбавлення волі з конфіскацією майна, крім житла.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook