Новини
Офіційно

Гуманітарний вантаж від Федерації Продовольчих Банків надійшов на Хмельниччину

Продовжується співпраця Хмельницької обласної ради та ВБО «Українська Федерація Продовольчих Банків”.

До гуманітарного штабу обласної ради надійшов черговий вантаж – інвалідні візки від Всеукраїнської благодійної організації «Українська Федерація Продовольчих Банків” (керівник – Дмитро Стегнієнко).

Благодійна організація забезпечила надання вантажу у співпраці з посольством України в Японії та Надзвичайним і Повноважним Послом України в Японії Сергієм Корсунським.

Понад півсотні інвалідних візків для дорослих та дітей, отримані від благодійників, найближчим часом будуть передані в інтернатні заклади соціального спрямування області відповідно до їх потреб та запитів.

Люди з обмеженими можливостями, які через інвалідність не можуть самостійно вставати і ходити, будуть забезпечені інвалідними візками. Серед них – чимало внутрішньо переміщених осіб. Завдяки інвалідним візкам наші громадяни зможуть почувати себе більш комфортно, повноцінно та активно,повідомили у Хмельницькій обласній раді.


PR
Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook