Новини
Офіційно

Аграрії Хмельниччини отримали відзнаки напередодні свята (ФОТО)

День працівників сільського господарства – професійне свято працівників сільського господарства, підприємств з переробки сільськогосподарської сировини, харчової промисловості, заготівельних, водогосподарських та обслуговуючих підприємств і організацій агропромислового комплексу в Україні відзначається в третю неділю листопада. Напередодні свята у Хмельницькій обласній філармонії відбулися урочистості, під час яких аграрії Хмельниччини отримали вітання, а також відзнаки державної та обласної влади.

Звертаючись до учасників заходу, перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін подякував аграріям області за вагомий внесок у наближення Перемоги України над російськими агресорами, за волонтерську допомогу нашим захисникам та захисницям, жителям деокупованих територій, внутрішньо переміщеним громадянам.

Навіть попри війну маємо чим пишатись, за що бути вдячними. Тож висловлюю усім велику повагу за сумлінне виконання хліборобського обов’язку, за те, що від ранкової зорі до заходу сонця, за будь-якої погоди працюєте, аби щедро родила подільська земля. Бажаю кожному з вас міцного здоров’я, витримки, наснаги, щедрих врожаїв, успішних проєктів, добра і злагоди в родинах. Перемоги над злом війни і мирного неба над родючими полями України,сказав посадовець.

Кращим працівникам галузі Сергій Тюрін вручив відзнаки Міністерства аграрної політики та продовольства України та обласної військової адміністрації. Також очільник області вручив Президентську нагороду “За оборону України” Володимиру Присяжному – директору ПП “Україна – Агро-2С”.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook