Новини
Надзвичайні події

Другу ніч поспіль Хмельниччину атакують ворожі безпілотники

У Хмельницькій області знову неспокійно. З південного напрямку росіяни запустили “шахеди”, що другу ніч поспіль, а загалом вже який тиждень, шукають місце останнього спочинку саме на Хмельниччині. Про вибухи в області повідомили у місцевих ЗМІ та соцмережах.

Близько 23.00 16 листопада моніторингові канали повідомили про рух ворожих безпілотників з південного напрямку через Херсонську, Миколаївську та Одеську область у вже “звичному” за останній час напрямку – на захід, через Вінниччину – на Хмельниччину. “Традиційно” та “очікувано” під ударом опинилося місто Старокостянтинів. Скільки і чого летіло на Хмельниччину – дізнаємося з ранкових зведень Повітряних сил ЗСУ.

Повітряна тривога тривала цього разу порівняно недовго – годину і 5 хвилин. Хоча повторної сирени не можна виключати.

Проте навіть за цей час на Хмельниччині вкотре пролунали вибухи. Про них написали у соцмережах з посиланням на владу.

Також з посиланням на першого заступника начальника Хмельницької ОВА Суспільне повідомили про те, що

Станом на цей час постраждалих або пошкодження інфраструктури немає.

А поки тривала повітряна тривога, мешканці Хмельниччини та всі, хто нас підтримує, знімали стрес у соцмережах, як могли:

Нагадаємо, під час вчорашньої ранкової атаки на Хмельниччину уламки збитих “шахедів” травмували водія вантажівки та пошкодили дах, вікна та місткості для зберігання олії на території одного з продовольчих складів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook