Новини
ДТП

У Хмельницькому легковик врізався в стіну супермаркету

Дорожньо-транспортні пригоди, що серіями стаються майже щодня, для хмельничан вже давно стали “звичними”. Бувають дні, коли кількість ДТП у місті сягає десятка. І це лише те, що зафіксували та поширили у соцмережах містяни. Чи так дається взнаки втома від недоспаних через ворожі атаки ночей, чи комусь з водіїв не вистачає гострих відчуттів, чи водії таким чином борються за сумнівне лідерство на дорогах, чи Хмельницький став затісний для транспорту – важко сказати. Але ускладнюють життя сотням людей такі водії суттєво.

Вчора, 16 листопада, на вулицях Хмельницького помітили чотири дорожньо-транспортні пригоди. Три з них досить стандартні: хтось когось “наздогнав”, хтось з кимось не розминувся.

В середині дня ДТП сталася на вулиці Проскурівського підпілля.

За кілька годин не поділили дорогу два легковики на вулиці Подільській.

Ще через дві години також не вистачило дорожного полотна легковикам на вулиці Жулкевського (траса на Лісові Гринівці).

Найдивніша ДТП сталася між 22.00 та 23.00 у мікрорайоні Ракове. Водій легковика виїхав на пішохідну зону та, схоже, намагався протаранити стіну супермаркету АТБ. Хоча, не виключено, що переплутав, куди рухатися: замість здавати назад із парковки, рушив вперед. Свідки ДТП зазирнули у салон авто, проте що вони там побачили, так і залишилося за кадром.

Відео ДТП можна переглянути у телеграм-каналі ДТП Хмельницький | LIVE.

Нагадаємо, за минулу добу на Хмельниччині сталося три летальні ДТП: на Дунаєвеччині загинув водій ВАЗ, який виїжджав з АЗС, на Старокостянтинівщині загинув водій «Daewoo Lanos», що зіткнувся з «Renault Master», неподалік Нетішина загинув велосипедист, якого збив 46-річний житель Рівненщини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook