Новини
Дозвілля

Фестиваль спікерів “Ви-Хід” відбувся у Хмельницькому

У Хмельницькому академічному обласному театрі ляльок відбувся благодійний фестиваль спікерів “Ви-Хід” на підтримку Збройних Сил України. Програма заходу включала сім виступів спікерів, а також театральну виставу “Страшко”.

За словами організатора заходу, актора і режисера Дмитра Єрашова, 80% коштів від продажу квитків буде спрямовано на запчастини для ремонту автівок для військових на станції технічного обслуговування, побудованій благодійним фондом “Вільні та Незламні”.

Соціальне СТО “Вільних” – це масштабний проєкт БФ, щоб надавати якісні автомобільні послуги та підтримувати українських військових. Кошти, виручені за ремонт цивільних машин, йдуть на безкоштовний ремонт бойових авто.

Програма була дуже насиченою. У своїх виступах спікери від Академії сценічного мовлення охопили різні теми: позитивні й негативні цінності, звички, правильне планування тайм-менеджменту, фінансову грамотність, фемінізацію чоловіків і маскулінізацію жінок, віру в себе, досягнення успіху, вихід із зони комфорту та інше. Спікерами були люди з різних сфер, які вийшли на сцену перед широкою аудиторією, аби поділитися певною інформацією, долаючи свої страхи. Це для них велика практика виступу.

Це такий перший досвід для Хмельницького. Саме цей формат дає вийти на сцену будь-якій людині, презентувати себе, свої ідеї, свій бренд. Ми надаємо майданчик для комунікації для закриття своїх потреб, а в кожного вони свої. Ця платформа створена для того, аби познайомити людей, які мають ідеї та бажання розвивати Україну, але не мають досвіду, та фахівців у різних сферах, підприємців і бізнесменів, які можуть допомогти з досягненням цих цілей, – зазначає Дмитро Єрашов.

Також у вартість квитка входила театральна вистава “Страшко”, де герої стикаються з відчаєм, страхом і свободою, яка гостро підіймає питання сенсу буття. Екзистенціалізм за всіма ознаками! (режисер – Д. Єрашов, художниця – О. Савицька, композитор – І. Пустовий).

В перерві для гостей організатори та спонсори влаштували фуршет і розіграш подарунків. Усі гості мали можливість поспілкуватись з учасниками та організаторами заходу в неформальній атмосфері та пішли додому не з пустими руками.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook