Новини
Погода

Погода на 22 листопада: мороз і ожеледицю обіцяють на Хмельниччині

За прогнозами синоптиків на мешканців Хмельниччини очікує похолодання. Завтра вранці та в першу частину дня температура повітря буде трохи нижче нуля, а от на вечір прогнозують вже -4 – -8 градусів залежно від регіону області. Подекуди можливий невеликий мокрий сніг і ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 22 листопада, на Хмельниччині буде хмарно, невеликий мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу, вночі та вранці місцями туман. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-східний з переходом вдень на північний 5-10 м/с. Температура повітря: протягом доби від 3° морозу до 2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

З ранку до самого вечора у Хмельницькому небо буде вкрите хмарами. Уночі можливий дрібний дощ зі снігом. Вранці він стихне, та більше цього дня опади не розпочнуться. Температура повітря вночі -1, вдень -1, ввечері -6.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Без опадів. Температура повітря вночі +2, вдень 0, увечері -2.

Ввечері у Шепетівці на небі можливі прояснення, але протягом дня погода буде похмурою. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -2, ввечері -8.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook