Новини
Суспільство

Укриття за майже 24 мільйони збудують поблизу Хмельницького

Пропозиції на участь у проєкті «Нове будівництво споруди цивільного захисту для Шаровечківської ЗОШ I-III ступенів Хмельницької міської ради Хмельницької області, за адресою: с. Шаровечка, вул. Шкільна, 10, Хмельницького району, Хмельницької області» можна подавати ще два дні.

 Як вказано на сайті Прозорро, тендер оголошено 15 листопада. Вартість об’єкта заявлена на рівні 23,7 мільйона гривень. Замовник будівництва – департамент освіти та науки Хмельницької міської ради.

Аукціон відбудеться 24 листопада. Розмір мінімального кроку пониження ціни – 118,6 тисячі гривень або 0,5% вартості.

Обов’язковою є наявність в учасника тендеру баштового крана або крану автомобільного. На підтвердження чого учасником надається копія технічного паспорта на баштовий кран або свідоцтво про реєстрацію на автомобільний кран.

У зв`язку із застосуванням в ході технології будівництва залізобетонних монолітних конструкцій переможці закупівлі повинні мати опалубки (вертикальну та горизонтальну) для монолітного будівництва.

Крім того, для своєчасної поставки бетону до адреси об’єкта будівництва учасники повинні мати автомобілі вантажні бетонозмішувачі.

Читайте також: На Хмельниччині будують бомбосховище з найвищим ступенем захисту

Автор: Костянтин Зварич

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook