Новини
Погода

Погода на 24 листопада: на Хмельниччині обіцяють потепління і сильний вітер водночас

Синоптики обіцяють підвищення температури повітря. Однак, разом з тим, мешканців Хмельниччини попередили про сильні пориви вітру, місцями до 15-20 м/с. Оголошено І рівень небезпечності (жовтий). У нічний час на дорогах утворитися ожеледиця.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 24 листопада, на Хмельниччині буде хмарно. Вночі невеликий сніг з переходом в дощ, вдень невеликий дощ. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний 7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі від 1° морозу до 4° тепла, вдень 2-7° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Погода у Хмельницькому буде похмурою, небо лише ненадовго позбавиться хмар, але ввечері вони його знову затягнуть. Без опадів. Температура повітря вночі +3, вдень +5, ввечері -1.

Хмари у Кам’янці-Подільському будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Без опадів. Температура повітря вночі +4, вдень +5, увечері +1.

У Шепетівці на зміну похмурому ранку прийде ясний день, хмар на небі не буде до самого вечора. Вранці продовжиться нічний дрібний дощ, але ближче до середини дня він повинен закінчитися. Температура повітря вночі +2, вдень +4, ввечері -1.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook