Новини
Суспільство

На Хмельниччині вночі знову працювала ППО: обійшлося без постраждалих, – ОВА

Ще одна ніч цього тижня минула неспокійно на Хмельниччині: вкотре ворожі ударні безпілотники долетіли до Хмельницького району, де їх успішно збили сили протиповітряної оборони. За офіційною інформацією, внаслідок збиття “шахедів” обійшлося без постраждалих та пошкоджень майна.

Лише одну ніч протягом цього тижня на Хмельниччині не лунала повітряна тривога. Ніч з 23 на 24 листопада не стала виключенням. Майже дві години мешканці області очікували відбою та стежили за повідомленнями моніторингових каналів, які традиційно повідомляли про небезпеку для міста Старокостянтинів у Хмельницькому районі. Польоти “шахедів” у цьому напрямку вже стали настільки “звичними” та набридливими, що у моніторингових каналах, схоже, вирішили пошкодувати хоча б мешканців області, та тимчасово перенесли Старокостянтинів до сусідів.

Згодом місто “повернули на місце”.

Щоправда, таке переміщення не врятувало мешканців області від повідомлень про звуки вибухів на території Хмельницького району. Про роботу ППО повідомляли у телеграм-каналі Старокостянтинів 24/7. Згодом цю інформацію офіційно підтвердив перший заступник начальника Хмельницької ОВА Сергій Тюрін.

Також очільник області повідомив, що за результатами роботи протиповітряної оборони інформація про постраждалих, пошкодження майна та пожежі не надходила.

Зважаючи на те, що напрямок “на Старкон” лунає останнім часом у 99,9% випадків, між Старокостянтинів та Миколаїв почали дружити телеграм-каналами.

Сьогодні ви були свідками зародження дружби двох найпотужніших моніторингових каналів. Ваньок, ти не ображайся, якщо що,прокоментували у Старокостянтинів 24/7.

Традиційно сигнал відбою Хмельницька область отримала останньою серед тих, куди долітали недобитки “шахедів”.

ДОПОВНЕНО: За інформацією Повітряних сил ЗСУ, у ніч на 24 листопада 2023 року противник атакував трьома ударними БпЛА типу «Shahed» із південно-східного напрямку. Усі три – знищено силами та засобами Повітряних Сил.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook