Новини
Офіційно

У Хмельницькому відбувся молодіжний форум

Днями у Хмельницькому відбувся форум «Молодь у політиці», організований Хмельницькою ЗеМолодіжкою, завданням якого було створити простір для молоді, яка могла б дізнатися про політику з перших уст. На заході були присутні політики різних рівнів – від керівників відділів при військових адміністраціях до народних депутатів України.

Одним з присутніх був народний депутат України Юрій Заславський.

Дуже важливо ділитися досвідом та пройденими випробуваннями із наступним поколінням українських політиків. Дуже тішить те, що молодь активно цікавиться життям країни та намагається допомогти їй усім чим може, вони волонтерять, працюють на державу та її добробут. В умовах війни це неабияк важливо, адже цим людям після перемоги потрібно буде відбудовувати Україну і важливо, щоб їм було комфортно жити та працювати тут. Радий, що до молодіжного політичного руху доєднується розумна та прогресивна молодь, – поділився враженнями від форуму народний депутат України Юрій Заславський.

З кожним новим заходом збільшується кількість учасників ЗеМолодіжки Хмельниччини, розширюються команди районів міста. Багато прихильників ЗеМолодіжки допомагають співпрацювати із владою на місцях у своїх населених пунктах.

Молодь долучається до багатьох політичних процесів, вчиться приймати рішення, контактувати із високопосадовцями та держслужбовцями.

Молодіжна політика в сучасних умовах є дуже важливою складовою розвитку українського суспільства, адже закладає фундамент майбутнього політичного благополуччя країни як всередині, так і за кордоном. Це розуміють і нинішні політики, які вкладають сили у розвиток молодого покоління політиків, – зазначив лідер “Зе!Молодіжки Хмельниччини” Володимир Новак.

Молодь Хмельниччини має гарні перспективи зайняти високі політичні посади у майбутньому. Головний акцент – розвиток та допомога Україні.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook