Новини
ДТП

На Шепетівщині перед судом постане водій, з вини якого у ДТП травмувався його пасажир

На Шепетівщині перед судом постане водій, з вини якого у ДТП травмувався його 27-річний пасажир. Як встановило слідство, водій «ВАЗу» перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння.

Нагадаємо, дорожньо-транспортна пригода сталася 30 вересня близько 22:00 години на трасі поблизу села Ямпіль, що на Білогірщині.

24-річний житель Шепетівського району на автомобілі «ВАЗ-2110» з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті аварії 24-річний пасажир автомобіля та й сам водій отримали травми. Потерпілі були госпіталізовані до травматологічного відділення місцевої лікарні.

Перевірка показала, що водій перебував за кермом у стані сильного алкогольного сп’яніння.

Слідчі Шепетівського райуправління поліції закінчили досудове розслідування і скерували обвинувальний акт за ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що спричинило потерпілому тілесні ушкодження) Кримінального кодексу України до суду.

Санкція статті передбачає до трьох років ув’язнення з позбавленням права керування транспортними засобами на строк до п’яти років.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook