Новини
Погода

Погода на 30 листопада: невеликий сніг і сильний мороз обіцяють на Хмельниччині

Останній день осені (як не дивно це звучить, судячи з картинки за вікном) на Хмельниччині буде не дуже щедрим на опади, натомість температура повітря знову суттєво знизиться. Якщо напередодні синоптики обіцяли протягом дня стабільно плюсову температуру, то цієї ночі стовпчики термометрів можуть опуститися нижче позначки в 10 градусів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у четвер, 30 листопада, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням. Вночі без опадів, в другій половині дня: невеликий сніг, мокрий сніг, місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-західний 7-12 м/с, вночі місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря вночі 6-11° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Вранці у Хмельницькому небо буде ясним, а вдень вкриється хмарами, які не зникатимуть до завершення дня. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сніг. Температура повітря вночі -8, вдень -2, ввечері -2.

Небо, ясне у Кам’янці-Подільському вранці, затягнеться хмарами у середині дня та погода буде похмурою до самого вечора. Увечері йтиме сніг. Температура повітря вночі -6, вдень 0, увечері -1.

Вже вранці небо у Шепетівці затягнеться хмарами, які так і не зникатимуть до кінця дня. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сніг. Температура повітря вночі -8, вдень -3, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook