Новини
Погода

Погода на 29 листопада: мороз і снігопад обіцяють на Хмельниччині

Через погіршення погодних умов, дорожників Хмельниччини перевели у посилений режим роботи. Уже цієї ночі синоптики обіцяють мешканцям Хмельниччини сильний снігопад. Сніжитиме в усіх регіонах області. Тому водіям радять не виїжджати без нагальної потреби в хуртовину і заметіль на далекі відстані, а при плануванні маршрутів враховувати складність погодних умов. Крім того, синоптики попереджають про посилення морозу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 29 листопада, на Хмельниччині буде хмарно. Вночі сніг, вдень невеликий сніг, вранці та вдень хуртовини. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний з переходом вдень на північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря протягом доби 0-5° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Уночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати. Удень він стане ще слабшим і до вечора повинен припинитися. Температура повітря вночі -3, вдень -4, ввечері -6.

До вечора хмари, що панували в небі у Кам’янці-Подільському весь день, заберуться геть. Вночі йтиме сильний сніг, який до ранку повинен послабшати, а до середини дня і зовсім закінчитися. Температура повітря вночі -1, вдень -3, увечері -5.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Ввечері сильний сніг, який йтиме майже весь день, поступово слабнучи, припиниться. Температура повітря вночі -3, вдень -4, ввечері -6.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook