Новини
ДТП

Три ДТП сталися на Хмельниччині: є один загиблий та троє травмованих (ФОТО)

Дорожньо-транспортні пригоди сталися протягом доби у всіх трьох районах Хмельницької області. Внаслідок ДТП одна людина загинула, троє травмувалися.

На початку доби у Кам’янці-Подільському водій «Citroen Berlingo», не впоравшись з керуванням, врізався у металеву огорожу та електроопору, внаслідок чого автомобіль перекинувся. Травмувалися у ДТП сам 27-річний водій та його 46-річний пасажир. Обох госпіталізували до міської лікарні.

У Хмельницькому районі сталася ДТП із загиблим. Поблизу села Требухівці на Летичівщині водій «Mercedes-Benz Sprinter» збив 55-річного місцевого жителя. Від отриманих травм чоловік загинув.

У селі Сивір на Ізяславщині (Шепетівський район) в дорожньо-транспортній пригоді травмувалася пасажирка автомобіля «ВАЗ 210994-20», водій якого, також не впоравшись з керування, як і у випадку з Кам’янцем, врізався в електроопору. Жінку госпіталізували до хірургічного відділення лікарні в Ізяславі.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook