Новини
Надзвичайні події

У двох районах Хмельниччини вночі лунали вибухи

Попри 100-відсотково результативну роботу сил ППО в ніч на 29 листопада, на Хмельниччині знову було неспокійно. Вибухи лунали у двох районах області. Внаслідок збиття ворожих “шахедів” знову не обійшлося без пошкоджень майна – цього разу дісталося бізнесу. У Протиповітряних силах повідомили, що атака російських БпЛА знову була спрямована переважно на нашу область.

Нагадаємо, напередодні росіяни атакували Старокостянтинівську громаду. Попри те, що через низку областей на Хмельниччину “прорвався” єдиний запущений БпЛА “Shahed-136/131”, результати його збиття були досить відчутні. Уламки безпілотника майже повністю зруйнували один будинок, вибухова хвиля пошкодила вікна та двері ще у чотирьох. Наслідки показали у соцмережах.

Цієї ночі з південно-східного напрямку ворог запустив 21 безпілотник. Сили ППО працювали у семи областях України, в тому числі на Хмельниччині. Про звуки вибухів у соцмережах повідомляли декілька разів. Цього разу гучно було одразу у двох районах Хмельниччини – Шепетівському та Хмельницькому. Як розповіли мешканці одного з населених пунктів Шепетівщини, навіть перебуваючи в укриттях вони чули кілька потужних вибухів неподалік.

Роботу сил ППО на території області підтвердили у Хмельницькій ОВА. Одразу по завершенні повітряної тривоги, що тривала для мешканців краю понад три години, перший начальник заступника ОВА Сергій Тюрін повідомив, що інформацію про пошкодження майна або травмованих людей не надходило. Проте на ранок з’явилася оновлена інформація, з якої стало відомо, що уламки збитого БпЛА завдали певних руйнувань приміщенню одного з агропідприємств на Шепетівщині: вибуховою хвилею там пошкодило дах, вікна та двері.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook