Новини
Погода

Погода на 1 грудня: сніг, дощ та ожеледицю обіцяють на Хмельниччині

Зима у Хмельницькій області почнеться, як і належить – з усією гамою сезонних опадів. Щоправда, дощ у цьому переліку трохи зайвий, та й ситуацію на дорогах і тротуарах він суттєво ускладнить, але з природою, як-то кажуть, не посперечаєшся. Мороз вночі дещо послабшає, вдень також буде не на багато, але тепліше, ніж напередодні.

1 грудня на мешканців Хмельниччині очікує суттєве погіршення погодних умов. Синоптики попереджають про небезпечні метеорологічні явища: вночі та вранці в області можливе налипання мокрого снігу, ожеледь, впродовж доби на дорогах триматиметься ожеледиця, що відповідає І, жовтому, рівню небезпечності.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у п’ятницю, 1 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі сніг та мокрий сніг, вдень мокрий сніг та дощ. Вітер південно-західний з переходом на північно-східний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 0-5° морозу, вдень від 2° морозу до 3° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Опади спостерігатимуться протягом усього дня. Вранці очікується сніг, у другій половині дня – дрібний дощ зі снігом, якому на зміну прийде сильний сніг. Температура повітря вночі -1, вдень 0, ввечері -1.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Вранці очікується дрібний сніг, вдень і ввечері – сильний дощ. Температура повітря вночі -1, вдень +1, увечері 0.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Сніг, який йтиме майже весь день, до вечора поступово послабшає. Температура повітря вночі -3, вдень -1, ввечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook