Новини
Культура

У приміщенні Хмельницької обласної ради відкрилася виставка місцевої художниці

У стінах Будинку рад відкрито виставку творів члена народної художньої студії «Рукотвори» Хмельницького обласного науково-методичного центру культури і мистецтва, викладача Хмельницької художньої школи Марини Дударчук.

Виставка невелика за кількістю робіт, але об’єднана тематикою духовного світобачення та життєстверджуючим змістом. Художниця цікава тим, що володіє багатьма техніками живопису, художнього розпису тканин, виготовляє панно в техніці берести, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Народилася Марина Дударчук у 1958 році у місті Таллінн. Закінчила Одеське художнє училище імені М. Грекова та Кам’янець-Подільський Національний університет імені І. Огієнка. За період своєї творчості написала чимало художніх полотен, які були представлені на багатьох виставках, фестивалях та конкурсах. Нагороджена дипломами та грамотами оргкомітетів виставкових заходів, стипендіат Хмельницької міської ради. Від 1977 року працює в Хмельницькій художній школі. Її 35 випускників закінчили художні вузи, обравши професію художника.

Нагадаємо, до кінця тижня у Хмельницькій міській бібліотеці триває виставка рукописного плаката авторства художника з Дружківки Володимира Півня.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook