Новини
Здоров’я

Нові законодавчі ініціативи у сфері медицини обговорили на Хмельниччині

Перший заступник начальника ОВА Сергій Тюрін привітав на Хмельниччині народних депутатів України, голови Комітету Верховної Ради України з питань здоров’я нації, медичної допомоги та медичного страхування, Генерального директора ДП «Медичні закупівлі України», представників Департаменту охорони здоров’я адміністрації та медичних працівників установ області. На зустрічі розглянули Розглянули поточний стан справ у сфері медицини та обговорили новітні законодавчі ініціативи, спрямовані на покращення системи охорони здоров’я на Хмельниччині.

Подібні зустрічі стають важливим кроком у створенні ефективної медичної системи. Спільна робота представників влади та медичного співтовариства є запорукою успіху на шляху до забезпечення благополуччя нашого суспільства, – вважає очільник області.

Також напередодні, 1 грудня, відбулась науково-практична конференція «Індивідуалізація лікування злоякісних пухлин грудної залози та інших локалізацій», на якій мова йшла про сучасні тенденції в діагностиці та методах лікування злоякісних пухлин.

Ці питання є актуальними для області, адже цього року більше 60 тисяч подолян звернулись за консультаціями в обласний протипухлинний центр, а проліковано було 12 тисяч пацієнтів. Ми працюємо над тим, аби покращити надання медичних послуг. Для цього обласна влада постійно підтримує фінансовим ресурсом у питанні зміцнення матеріально-технічної бази єдине в області відділення променевої терапії, – зауважив Сергій Тюрін.

Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook