Новини
Дозвілля

Резиденція Святого Миколая у Хмельницькому готується до зустрічі гостей

Резиденція Святого Миколая у Хмельницькому ляльковому театрі готується до відкриття. Локація буде діяти з 6 до 30 грудня.

Усі охочі зможуть побачити Чудотворця та отримати подарунок. Окрім цього готуються різні активності, вистава та інтермедія Барбі і Кен.

До Чудотворця можна буде прийти як дітям, так і дорослим з 6 до 30 грудня. Графік занадто напружений, тому наші всі вистави починаються о 10, 12, 14 та 16 год, – розповідає директорка театру ляльок Ірина Трунова.

Щороку театр удосконалює локації і розробляє новий сценарій святкування. Цьогоріч гості зможуть не лише побачити Миколая, а й отримати подарунок, загадати бажання, покружляти навколо ялинки і відвідати нову виставу.

Цього року ми підготували на новорічну феєрію такі вистави як “Казки океану” та інтермедію “Барбі і Кен”, – каже режисер Хмельницького академічного театру ляльок “Дивень” Юрій Чайка.

За словами директорки закладу, хочеться дивувати дітей, тому слідкували за сучасними трендами. Підготовка розпочалась ще влітку. Для створення магічної атмосфери використовуватимуть багато гірлянд, яскраві костюми музику та світло. Коштуватиме квіток 60 гривень. Але щоб встигнути забронювати місце, краще придбати квиток заздалегідь.

Дивіться у сюжеті телеканалу Перший Подільський

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook