Новини
Погода

Погода на 4 грудня: ожеледицю на дорогах Хмельниччини обіцяють синоптики

За прогнозами синоптиків ситуація на дорогах Хмельниччини залишатиметься складною принаймні протягом першого дня тижня. Вночі мороз зміцніє, мінусова температура утримуватиметься також протягом дня. Водіям варто бути обережними та суворо дотримуватися правил дорожнього руху, аби не втрапити у халепу.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 4 грудня, на Хмельниччині буде хмарно з проясненням, без істотних опадів, на дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура повітря вночі 5-7° морозу, вдень 2-4° морозу.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Попри те, що вранці небо вкриють хмари, день та вечір у Хмельницькому обіцяють бути ясними. Без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -6, ввечері -7.

У Кам’янці-Подільському день з самого ранку обіцяє бути ясним, а ввечері погода буде хмарною. Без опадів. Температура повітря вночі -2, вдень -1, увечері -2.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі буде дрібний сніг. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вночі -4, вдень -5, ввечері -10.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook