Новини
Інфраструктура

Дорожники звітують про ситуацію на автошляхах області

Cьогодні вночі на варті безпечного проїзду автодорогами державного значення перебували 47 спецмашин та 47 шляховиків. Витрати протиожеледних матеріалів становлять 1004,5 тонн. Покриття мокре, місцями засніжене.

Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Хмельницькій області інформує, що рух транспорту відбувається у звичайному режимі. Проїзд ключовими дорожніми артеріями регіону забезпечено. Надзвичайні ситуації, ускладнення у русі, дорожньо-транспортні пригоди чи скарги відсутні.

За потреби по мережі автошляхів держзначення проводиться обробка покриття протиожеледними сумішами, очистка тротуарів та автопавільйонів від снігу.

Зважаючи на мінливість погодних умов та ожеледиці на дорогах, водіям рекомендують бути уважними та обережними, пересуваючись автошляхами області, не виконувати ризикованих маневрів та перевіряти свої транспортні засоби на готовність до зимової експлуатації, чітко дотримуватись ПДР, зокрема швидкісних режимів, інтервалу та дистанції, що дозволить уникнути ускладнень у русі транспорту та не допустити виникнення дорожньо-транспортних пригод.

Для отримання інформації про стан проїзду на дорогах державного значення Хмельницької області, звертайтеся телефоном єдиного контакт-центру ЦІЛОДОБОВО: +38 067 400 60 80.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook