Новини
Офіційно

1000 дитячих мрій і сподівань здійснили благодійники на Хмельниччині

Сьогодні, у День Святого Миколая, в Хмельницькій обласній філармонії благодійний фонд «Карітас» влаштував для дітей святковий благодійний концерт у рамках акції «Листи до Святого Миколая». Уже тринадцять років поспіль благодійники фонду проводять цю акцію для дітей, які виховуються в багатодітних та малозабезпечених сім’ях.

Під час святкового зібрання привітали дітей, їх батьків та волонтерів благодійного фонду єпископ Кам’янець-Подільської єпархії УГКЦ владика Іван Кулик, представники обласної та міської влади, благодійники, волонтери.

У своєму привітальному слові перший заступник голови обласної ради Володимир Гончарук зазначив,  що після приходу  Святого Миколая, який приносить діткам багато подарунків та здійснює їхні найрізноманітніші мрії, незабаром засяє різдвяна зірка, яка принесе українцям довгоочікувану перемогу.

«Я особисто, керівництво та весь депутатський корпус обласної ради були раді долучитися до цієї чудової акції та подарувати діткам незабутні емоції. Адже День Святого Миколая  і Різдво Христове – це час, коли ми не лише отримуємо дарунки, а й віддаємо тепло своїх сердець, аби зробити цей світ кращим. Насправді свято Миколая надихає нас усіх робити якнайбільше добрих милосердних справ. Саме у цьому вся суть людей, які повинні поширювати добро і віддавати його тим, хто цього вкрай потребує», – сказав Володимир Володимирович.

Від благодійного фонду «Карітас» Володимиру Гончаруку вручили подяку керівництву та депутатам обласної ради за допомогу у проведенні щорічної благодійної акції «Листи до Святого Миколая».

Завдяки благодійникам цього року БФ «Карітас» допоміг святому Миколаю принести подарунки для майже 1000 дітей Хмельниччини, подарувати віру в диво та добро, радість та щастя усім тим, кому це так необхідно.

Святкову програму доповнили виступи юних талантів Хмельниччини, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook