Новини
Офіційно

Міській раді на Хмельниччині рекомендували скасувати оголошену закупівлю

У Хмельницькій ОВА відбулося чергове засідання робочої групи «Прозорість і підзвітність». Провів засідання заступник начальника ОВА Володимир Білик. Представники робочої групи проаналізували інформацію, оприлюднену в електронній системі PROZORRO щодо найбільш актуальних закупівель по області та обговорили 5 з них.

Щодо закупівель по КНП Шепетівська багатопрофільна лікарня (капітальний ремонт головного корпусу з прибудовою, утеплення фасадів), Улашанівська сільська рада (капітальний ремонт адмінбудинку у с.Іванівка), Відділ з гуманітарних питань виконавчого комітету Улашанівської сільської ради (поточний ремонт будівлі школи Улашанівського ліцею ім. Володимира Марковського), Управління житлової політики і майна Хмельницької міської ради (капітальний ремонт з утеплення фасадів та заміни віконних блоків в будівлі торгівельного центру «Дитячий Світ») представники громад дали пояснення щодо обґрунтованості оголошених закупівель.

Разом з тим, робоча група рекомендувала Кам’янець-Подільській міській раді розглянути питання щодо скасування закупівлі (ремонт майданчика у сквері «Гунські криниці» в м. Кам’янець-Подільський), бо вона є недоцільною та непріоритетною в період воєнного стану.

В продовження засідання присутні розглянули питання щодо звернень громадян по реконструкції моста та розширення дороги по вулиці Кам’янецькій міста Хмельницького.

Крім того, інформуємо, що за результатами попередніх засідань, Управлінням Західного офісу Держаудитслужби в Хмельницькій області розпочато моніторинг процедур по 8 закупівлях,повідомили у Хмельницькій ОВА.


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook