Новини
Офіційно

Каплицю на території військової частини освятили у Хмельницькому (ФОТО)

Голова обласної ради Віолета Лабазюк зустрілася з військовослужбовцями однієї з військових частин, подякувала їм за відмінну службу та надійний захист нашої батьківщини, привітала з Днем Збройних сил України і Днем Святого Миколая та вручила відзнаки обласної ради.

Сьогодні Збройні Сили України наполегливо та впевнено протистоять ворогу. Їхня внутрішня міцність, мотивація, бойовий дух і великою мірою − віра − допомагають вистояти у жорстокій боротьбі. Саме тому надзвичайно важливо в умовах війни − підтримувати моральні та духовні сили наших воїнів.

Водночас на території військової частини відбулося освячення каплиці Святого Юрія Переможця. Будівництво каплиці тривало з 2021 року завдяки сприянню благодійної організації “Благодійний фонд “Ми поруч”.

Блаженніший Митрополит Київський та всієї України Епіфаній відзначив Віолету Лабазюк Орденом Святої рівноапостольної княгині Ольги, який було вручено під час освячення. Також Віолету Лабазюк нагороджено медаллю «За службу державі» командувачем Сил спеціальних операцій Збройних Сил України, повідомили у пресслужбі Хмельницької обласної ради.

Читайте також: Очільницю податкової служби Хмельниччини нагородили орденом


PR
Автор: Адміністратор сайту

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook