Новини
Суспільство

На Хмельниччині горіли будинки та господарча споруда, одна з пожеж – летальна

Впродовж минулої доби рятувальники Хмельниччини ліквідували 3 пожежі: горіли будинки та господарча споруда. Одна з пожеж виявилась летальною.

Повідомлення про перше загоряння надійшло до Служби порятунку 8 грудня о 07:55. Спалахнула господарча споруда в м. Кам’янець-Подільський на вул. Юрія Руфа. Загоряння ліквідували рятувальники 5 Державної пожежно-рятувальної частини, під час проведення гасіння, було виявлено тіло громадянина 1961 р.н.

Цього ж дня о 19:02 спалахнув житловий будинок у с. Вочківці, Хмельницького району. На місці події вирушили вогнеборці 9 Державної пожежно-рятувальної частини. Надзвичайники в найкоротші терміни приборкали займання, яке ймовірно, виникло через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення.

Вже о 23:37 в селі Старий Остропіль, Хмельницького району загорівся житловий будинок. На місце події вирушили вогнеборці 19 Державної пожежно-рятувальної частини та бійці місцевої пожежної команди с. Старий Остропіль. Спільними зусиллями вогонь вдалось приборкати та врятувати помешкання від знищення.

Причини та обставини подій з’ясовують правоохоронці.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook