Новини
Дозвілля

У Хмельницькому відбудеться “Мега крутий форум”

Через повномасштабну війну ситуація із зайнятістю в Україні зовсім не покращується. Навіть ІТ-сфера, яка була флагманом росту у попередні роки, не показує очікуваних результатів. А багато людей пішло в цю сферу навчатись і тепер не можуть знайти роботу. Про те, як шукати замовлення за кордоном, як працювати фрилансером, як отримати фінансування на власну справу в Україні та Хмельницькому зокрема, та як це все гарно і продуктивно оформляти, піде мова на “Мега крутому форумі“.

Організатором заходу є неформальне об’єднання “Хмельницький вечірній”, що до того організовувало зустрічі хмельничан з письменницею Іреною Карпою та найпопулярнішим українським тренером Віктором Мандзяком.

Дещо пафосна назва та дрес-код спікерів на рекламних інтеграціях іронізують над іншими заходами, що відбуваються у Хмельницькому останнім часом, де учасникам найбільше запам’ятовується накритий стіл. Тому що даний захід не про “успішний успіх”, а про конкретні речі, підтверджені досвідом і роботою наших учасників, зазначають організатори.

Як сидіти за ноутом десь на Озерній та заробляти на американцях чи канадцях? По-перше, необхідно вміти робити щось корисне на комп’ютері; по-друге, потрібно прослухати лекцію від Олександра Зоряна – людини, що вже понад 10 років знаходить роботу собі та іншим на західних ринках.

Якщо Ви – підприємець чи тільки плануєте розпочати діяльність – кращого варіанту ніж отримання гранту для Вас не придумаєш! Гроші віддавати не треба, лише виконувати реальні та посильні умови. Про це піде мова у лекції грантрайтерки Ірини Білявець, яка має у своєму портфоліо десятки успішно написаних грантових заявок.

Неважливо чим Ви займаєтесь в інтернеті, рано чи пізно перед Вами постане питання оформлення чи дизайну. Сучасні програми, а, особливо, Штучний Інтелект, дозволяють людям, які нічого не розуміють у дизайні, створювати об’єкти професійного рівня. Наталя Григорук – професійна художниця, дизайнерка з величезним стажем і портфоліо, створила спрощений курс дизайну для “недизайнерів”, котрий стане в нагоді всім!

Форум відбудеться 16 грудня о 10:30. Місце проведення заходу поки що залишається в таємниці, але організатори запевняють, що там буде затишно, зручно та смачно.

Детальніше про подію можна дізнатись тут.

Запрошують усіх, хто хоче розвиватися та дізнатись нового та корисного. Нудно не буде!

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook