Новини
Погода

Погода на 11 грудня: сніг з дощем обіцяють на Хмельниччині

Ночі на Хмельниччині все ще морозні – воно й не дивно, адже зима так чи інакше має взяти своє. Що тішить – наступного тижня синоптики обіцяють потепління. Принаймні, нижче 3 градусів морозу температура не опускатиметься. На початок тижня, крім снігу та ожеледиці, обіцяють ще й дощ. Разом з мінусовою температурою це може суттєво ускладнити ситуацію на дорогах, про ще сьогодні вже повідомляли у метеорологів.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 11 грудня, на Хмельниччині буде хмарно, вночі невеликий сніг, вдень невеликий мокрий сніг з дощем. Складні відкладення ожеледі та паморозі, на дорогах ожеледиця, вночі та вранці туман, вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер південний 5-10 м/с. Температура повітря вночі 0 – 5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

За інформацією сайту Синоптик погода на Хмельниччині буде така:

Весь день у Хмельницькому буде хмарним. Уночі піде дрібний сніг, який ще до ранку закінчиться. Більше опадів не передбачається. Температура повітря вночі -3, вдень -1, ввечері -1.

Протягом усього дня у Кам’янці-Подільському буде триматися хмарна погода. Без опадів. Температура повітря вночі -3, вдень 0, увечері -2.

Хмарна погода протримається у Шепетівці увесь день. Дрібний сніг розпочнеться ще до світанку, але до середини дня повинен припинитися. Температура повітря вночі -3, вдень 0, ввечері 0.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook