Новини
Суспільство

Хмельничани передали подарунки військовим

Хмельничани зібрали понад 300 подарунків, які поїхали на фронт. Акцію підтримки військових оголосила громадська організація «Захист – об’єднання волонтерів». Які протягом місяця збирали найнеобхідніше.

За словами координаторки ГО Лесі Стебло, подарунки збирали не тільки діти, а також і небайдужі хмельничани. Пакували й приносили такі гостинці багато волонтерів.

До цієї акції доличилося більше десяти освітніх закладів нашого міста. Це ліцеї, гімназії, загальноосвітні школи, садочки та позашкільні заклади.

Також діти активно виготовляли обереги, які захисники можуть використовувати кожного дня: від малюнків і листівок до ляльок-мотанок і браслетиків.

Кожна коробка запакована з любов’ю. Смаколики, теплі речі, одноразові хімічні грілки, газові балончики тощо.

Більше 300 коробок різної форми: від маленьких до величених, які збирали цілим класом. Що в коробках – ми не знаємо. Але точно знаємо, що це дуже необхідні і потрібні речі для наших військових. Цегрілки, енергетики, теплі шкарпетки, термошкарпетки, енергетичні батончики, – розповідає Леся Стебло.

Волонтери продовжують збирати подарунки, щоб привітати ще більше захисників, які перебувають на передовій.

Дивіться у сюжеті телеканалу Перший Подільський

Як зауважують у ГО “Захист – об’єднання волониерів”, подарунки можна приносити до кінця грудня на волонтерський центр “Захист” за адресою: вул. Кам’янецька, 76 або організувати збір у вашому навчальному закладі.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook