Новини
Інфраструктура

Через проблеми зі зв’язком не працює сайт “Хмельницькобленерго”

Від учорашнього дня сайт “Хмельницькобленерго” та електронна пошта товариства недоступні. У компанії кажуть, на роботу ресурсу вплинула ситуація з “Київстаром” та радять стежити за новинами у соцмережах компанії.

Нагадаємо, другий день в більшості українців, які є абонентами мобільного оператора “Київстар” відсутній зв’язок, частково або повністю відсутній мобільний інтернет, або ж він працює нестабільно. Це не лише ускладнює комунікацію між українцями та можливість для багатьох з них працювати, а й вплинуло на роботу компаній зі сфери критичної інфраструктури. Зокрема, неможливо дізнатися про планові або аварійні відключення світла, які можливі сьогодні на Хмельниччині.

Вчора протягом двох годин на онлайн-сервісах “Хмельницькобленерго” планували здійснювати технічні роботи, через що тимчасово не працювали сервіси самообслуговування,

  • «Особистий кабінет споживача енергоресурсів»
  • Мобільний додаток iEnergo
  • «SMS-показ»
  • Чат-боти iEnergo у месенджерах Telegram, Viber.

Проте увечері стало зрозуміло, що не працюють не лише ці сервіси, а й сайт компанії. У “Хмельницькобленерго” це пояснили тим, що на ресурси товариства вплинула ситуація із непрацездатністю сервісів Київстару.

Та порадили дізнаватися важливі новини на сторінках товариства у соцмережах: Facebook, Instagram, Telegram. У випадку відсутності світла, щоб дізнатися, коли воно з’явиться, потрібно скористатися чат-ботами у Telegram та Viber (якщо ви вмієте ними користуватися і маєте мобільний зв’язок) або ж телефонувати у кол-центр, який працює в посиленому режимі, за номерами 0 800 50 50 62, 0 382 75 52 00, звісно, знову ж таки, якщо у вас є мобільний зв’язок або стаціонарний телефон.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook