Новини
Суспільство

У Хмельницькому вже продають новорічні ялинки: ціни та локації

У Хмельницькому вже продають новорічні ялинки. Зокрема, встановили ятки у мікрорайоні Гречани та Озерна. Ціни стартують від 150 гривень.

Цьогоріч перша ялинкова ятка в обласному центрі запрацювала у мікрорайоні Гречани. Тут можна придбати ялинки-мотанки. Привезли їх до Хмельницького із Закарпаття.

Продавець каже, що найменшу ялинку висотою 50 см можна придбати за 150 гривень, 50 см – за 220 грн, 70 см – за 280 грн, а 1-1,5 метрове дерево коштує 430 грн. Порівняно з минулим роком ціни зросли несуттєво – на 10-20 грн за ялинку.

Такі ж ялинки-мотанки також можна придбати й у мікрорайоні Озерна. А поруч продають звичайні новорічні дерева, які приїхали сюди з лісництва Рівненщини.

Продавець каже, що в наявності є дерева висотою від 1 до 2 метрів. Зокрема, метрові ялинки обійдуться у 400 гривень, 1,7 метрові коштують 700 гривень, вищі – дорожчі. Ціни залежать також ї від пишності.

Усі дерева зрубані легально, про що свідчать чіпи на кожній з них. Дізнатись інформацію про ялинки можна в додатку Ялинка.info.

Наразі новорічні дерева продають не на всіх локаціях, про які раніше анонсували в Управлінні торгівлі. Решта яток запрацює з 15 грудня.

Дивіться у сюжеті МТРК “Місто”

Днями лісівники області спільно з працівниками поліції спіймали «на гарячому» 2-х любителів «безкоштовних» ялинок.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook