Новини
Суспільство

Хмельницькі нацгвардійці отримали Вифлеємський вогонь

Нацгвардійці міста Хмельницького отримали особливий дарунок напередодні різдвяних свят – Вифлеємський вогонь, який передали їм представники молодіжної організації “Пласт Хмельницький”.

За словами координатора передачі Вифлеємського вогню миру в області та керівника обласного осередку національної скаутської організації “Пласт”, Андрія Колесника, ця щорічна ініціатива скаутів триває вже протягом дев’яти років.

Це особливий символ, який ми поширюємо серед військових, оскільки для них він має особливе значення та служить важливим джерелом підтримки у складних моментах, – каже Андрій.

Ця традиція є не лише символічним актом, але й виявом підтримки та єднання. Вогонь, приносячи світло та тепло, стає символом співчуття та надії. Його поширюють напередодні Різдва у різні куточки Хмельниччини: по установах, медичних закладах, сиротинцях, школах, волонтерських організаціях. Також у середу, 20 грудня, в парку імені Шевченка буде можливість усім охочим запалити свої свічки та лампадки та взяти символічний вогонь миру у свої домівки.

Автор: Ірина Кошелева

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook